Program

Zaposleni kot imperativ trajnosti: zdrava organizacija prihodnosti

Trajnostni razvoj zahteva spremembo miselnosti in postavitev človeka v jedro organizacije. To pomeni skrb za ljudi ob sočasnem doseganju dolgoročnega zdravja organizacije in uspešnosti poslovanja. Vodstva morajo zato ustvarjati dobro izkušnjo zaposlenih, se osredotočiti na učinkovitost vodenja, krepiti potencial za rast in razvoj ter skrbeti za celostno blagostanje zaposlenih. Takšen pristop usmerja organizacije na (bolj) trajnostno pot razvoja, zaposlene pa k uravnoteženem in izpolnjujočem življenju.

Quintaum

Andreja Kodrin

Dr. Andreja Kodrin ima več kot 30 let mednarodnih izkušenj s področja strateškega vodenja, investicij in financiranja. Od leta 2021 je članica investicijskega odbora evropskega sklada InvestEU, pred tem je bila štiri leta članica Investicijskega odbora Evropskega sklada za strateške investicije (EFSI), ki je do konca leta 2020 aktiviral za več kot 504 miljard investicij. Je direktorica in ustanoviteljica podjetja Quintaum, kjer je skupaj s številnimi strokovnjaki in partnerji razvila diagnostiko trajnostnega vodenja zaposlenih Zdrava organizacija prihodnosti. Od leta 2020 je članica Poslovnega sveta IRCAI, Mednarodnega raziskovalnega centra za umetno inteligenco pod okriljem UNESCA.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839