Program

Vpliv trajnostih elementov na osrednje odločitve v financah

Več informacij sledi kmalu.

Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Aljoša Valentinčič

Aljoša Valentinčič je redni profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Doktorat je zaključil na University of Glasgow, Velika Britanija. Poučuje predmete iz področja poslovnih financ, finančnega managementa, finančne analize, finančnega računovodstva, v študijskem leto 2021/2022 pa je na podiplomskem vpeljal predmet Nevroekonomija. Vsebine iz tega področja tudi sicer vključuje v ostale predmete. Svoje raziskovalno delo objavlja v različnih kakovostnih mednarodnih znanstvenih revijah (European Accounting Review, Emerging Markets Review, Journal of Business Finance & Accounting, Accounting in Europe, PNAS) in je član uredniških odborov nekaterih izmed teh revij ter recenzent za te revije. Je dolgoletni aktivni član European Accounting Association, kjer je bil član UO in predsednik Stalnega znanstvenega odbora pri EAA dva polna mandata. Kot član konzorcija desetih evropskih univerz je pridobil financiranje v okviru 7. OP EU (INTACCT). Bil je gostujoči predavatej in/ali raziskovalec na Univerzi v Amsterdamu, Univerzi v Grazu, Univerzi v Cagliriju, London School of Economics and Political Sciences in gostoval na University of North Carolina, Chapel Hill samostojno in v okviru Erasmus+ programa. Dva mandata je bil prodekan za znanstvenoraziskovalno delo in doktorski študij. V tem obodobju je fakulteta prvič dobila akreditacijo AACSB in reakreditacijo EQUIS. Bil je član nadzornih svetov in revizijskih komisij, tudi na Zavarovalnici Triglav, sodeluje z Združenjem nadzornikov Slovenije in Slovenskim inštitutom za revizijo. Je član svetov zavodov OŠ Franceta Bevka in Gimnazije Jožeta Plečnika v Ljubljani. V kolumnah za časnik Finance je spodbujal bralce k razmisleku o temeljnih ekonomskih zakonitostih v lokalnem okolju. Občasno promovira znanstvena spoznanja na poljuden način na TV (oddaja Ugriznimo znanost) in dogodkih (Znanost na cesti in drugi).

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839