Program

Trajnost kot vrednota organizacijske kulture

Delavnica bo osvetlila, kako trajnost lahko postane osrednji del korporativne kulture podjetja. Udeleženci bodo skozi primer družbe Triglav Skladi spoznali, kako integrirati trajnostne prakse v vsakdanje poslovanje in kako to vpliva na dolgoročno uspešnost podjetja. Poudarek bo na razumevanju trajnosti kot temeljne vrednote, strateške usmeritve podjetja, in kot integralnega dela organizacijske filozofije in etike. S tem se želimo izogniti zelenemu zavajanju, trajnosti kot marketinškemu orodju, in zgolj zadoščanju skladnosti. Primerno za vse, ki želijo graditi trajnostne organizacijske kulture za boljšo prihodnost.

Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Miha Škerlavaj

Dr. Miha Škerlavaj, je redni profesor za področje managementa na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani in pridruženi redni profesor vodenja in organizacijskega vedenja na BI Norwegian Business School. Je cenjeni predavatelj, moderator delavnic in nagrajeni raziskovalec z objavami v prestižnih mednarodnih znanstvenih revijah kot so Academy of Management Journal, Harvard Business Review, Journal of Organizational Behavior, Leadership Quarterly in Human Resource Management. Objavil in uredil je tudi knjigo Capitalizing on creativity: Fostering the implementation of creative ideas at work ter študijo primera o Outfit7 prek ugledne mednarodne založbe INSEAD Case Publishing. Njegove raziskave so požele zanimanje vodilnih svetovnih medijev kot je npr. The New York Times. Vključen je v več mednarodnih raziskovalnih projektov s sodelavci iz vodilnih svetovnih poslovnih šol. Ima obsežne mednarodne praktične izkušnje preko delavnic, usposabljanj in svetovanj strankam v Skandinaviji, Srednji in vzhodni Evropi, in na Kitajskem. Poučuje na doktorskem, EMBA, executive, in magistrskih programih v Evropi in Aziji in redno moderira delavnice s praktiki na temo organizacijskega razvoja in sprememb, razvoja vodij, ravnanja z ljudmi pri delu, ustvarjalnosti in inovativnosti.

Triglav Skladi

Živa Jezernik

Živa Jezernik je pooblaščenka uprave za področje trajnosti in tveganj v družbi Triglav Skladi. Ima večletne izkušnje z različnih segmentov finančne industrije (bančništvo, zavarovalništvo, upravljanje premoženja). Je doktorica ekonomije, občasna predavateljica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter avtorica več znanstvenih in strokovnih del, objavljenih in predstavljenih na številnih mednarodnih konferencah in revijah. Verjame, da trajnostno poslovanje postaja nova normalnost ter, da bodo v prednosti tisti, ki bodo na tem področju delovali proaktivno. Na področju trajnosti tako deluje tudi kot predsednica delovne skupine za trajnost pri Združenju družb za upravljanje, članica delovne skupine pri Evropskem združenju družb za upravljanje (EFAMA) ter članica Odbora za trajnost pri AmCham Slovenia.

Triglav Skladi

Benjamin Jošar

Benjamin Jošar je predsednik uprave družbe Triglav Skladi, ene največjih družb za upravljanje premoženja v Sloveniji, in predsednik upravnega odbora slovenskega Združenja družb za upravljanje. Je prekaljen manager in finančnik, z bogatimi izkušnjami s področja strateškega managementa, ekonomije, bančništva, zavarovalništva, upravljanja premoženja, korporativnih financ, vodenja, organizacije, pogajanj in reševanja konfliktov. Kot magister ekonomskih znanosti, ki mu je strokovno znanje pomembna vrednota, je svoje vodstvene kompetence kalil tako v finančni kot nefinančni branži, v bančništvu, zavarovalništvu in na področju upravljanja premoženja. Delal je z ljudmi iz različnih okolij in kultur, kar mu daje širino in izkušnje dela v multikulturnih teamih. Bil je direktor sektorja investicijskega bančništva v Abanki Vipa, predsednik uprave KD borznoposredniške družbe, izvršni direktor KD Banke, član uprave Zavarovalnice Triglav, zdaj pa vodi družbo za upravljanje Triglav Skladi. Dodatno je bil aktiven v več upravnih odborih in nadzornih svetih ter kot asistent na katedri za ekonomsko teorijo in politiko na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Trdno verjame, da je trajnostno poslovanje ključno za našo prihodnost, izpolnitev pričakovanj vseh deležnikov in bolj pravično ter zeleno prihodnost. Prepričan je, da si vsak od nas želi živeti v taki prihodnosti in da se snežne kepe zelenega prehoda, ki se je začela valiti, enostavno ne da več ustaviti.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839