Program

Psihologija timskega dela

Razlika med vodjo in voditeljem je v tem, da vodja mikro upravlja vsak posamezen vidik dela, medtem ko se voditelj osredotoča na širšo sliko. Odličen voditelj ustvarja varno okolje, v katerem lahko zaposleni tudi tvegajo, preizkušajo nove stvari in predlagajo lastne rešitve. Nekateri poskusi bodo morda neuspešni, vendar bodo na koncu uspela le podjetja, ki si upajo spodbujati metodo poskusov in napak ter inovacije, hkrati pa spodbujajo individualnost svojih zaposlenih.

Visoko učinkovite ekipe se od povprečnih razlikujejo po tem, da se v poslovni kulturi “dog-eat-dog”, odločijo ostati ljudje.

Pridobljeno znanje 1: Razumeti, kaj je visoko učinkovit tim in kako učinkoviti timi v resnici delujejo.
Pridobljeno znanje 2: Naučiti se, kako oceniti čustveno počutje svojega tima in prepoznati njegove strahove.
Pridobljeno znanje 3: Naučiti se, kako omogočiti svojemu timu, da produktivno izraža svoja čustva, in kako ustvariti vključujočo ter spodbudno kulturo učenja.

Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Mitja Kovač

Mitja Kovač je diplomiral iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, ter magistriral in doktoriral iz prava in ekonomije na Univerzi Utrecht (Utrecht University Faculty of Law Economics and Governance, Nizozemska). Med drugim je kot gostujoči raziskovalec deloval na državnem British Institute of International and Comparative Law v Londonu (Velika Britanija), na Washington University School of Law v St. Louisu (ZDA) in na Evropski pravni akademiji v Trierju (ERA, Nemčija). Je tudi član Economic Impact Group at the CoPECL Network of Excellence pri evropskem projektu Draft Common Frame of Reference (DCFR) in International Association for Court Administration pri EU Study group on Law and Public Administration. Trenutno je redni profesor za področje civilnega in gospodarskega prava na Ekonomski Fakulteti Univerze v Ljubljani in gostujoči predavatelj na Univerzi v Gentu (Belgija), na ISM University of Management and Economics, Vilnius (Litva), na Erasmus University Rotterdam (Nizozemska), na University of Torino (Italija) ter na University of Vienna (Avstrija). Intenzivno se ukvarja s primerjalnim pogodbenim pravom, pravom intelektualne lastnine, novo institucionalno ekonomijo in ekonomsko analizo prava.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA

Kotizacija individualnega podjetja

490 EUR (brez DDV)

Kotizacija individualna fizična (30% popust)

343 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – do pet udeležencev iz istega podjetja

2100 EUR (brez DDV)

Paket 10ka – do deset udeležencev iz istega podjetja

3900 EUR (brez DDV)

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za podjetja, ki so člani SRIPT, je udeležba na programu brezplačna (do zapolnitve mest). Ob prijavi pod opombe vpišite kodo SRIPT.

Kotizacija vključuje udeležbo na vseh delavnicah in okroglih mizah. V primeru nepričakovanih okoliščin si CPOEF pridržuje pravico do odpovedi delavnic. Za odpovedi po 10. marcu 2023 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 10. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 10. marca 2023. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 10. marcu 2023 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final