Program

The Psychology of Personal Growth (Including the mental part of us)

Journey starts from ourselves… A journey which brings fulfillment, happiness and success. If we know ourselves better and combine this knowledge with deep down clues related with our mental side, life definitely will be easier and happier to live. So, we welcome you to learn and start your unique journeys…

Key takeaways:

  • Getting a better awareness of ourselves.
  • Gaining clues about our mental side.
  • Realizing what’s holding us back.

Ekonomska fakulteta v Ljubljani

Ljubica Knežević Cvelbar

Dr. Ljubica Knežević Cvelbar je redna profesorica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in gostujoča profesorica na več kot 30-ih univerzah po vsem svetu. Dr. Ljubica Knežević Cvelbar ima 15 let akademskih in poklicnih izkušenj kot profesorica in svetovalka. Sodelovala je kot svetovalka, pri več kot 70-ih projektih, vključno s projekti, ki jih financira Evropska komisija, Evropski Parlament in UNDP. Vodila je več svetovalnih projektov za vlade Republike Slovenije, Hrvaške, Makedonije in Črne gore, kot tudi številne regionalne in lokalne destinacije ter turistična podjetja. Pripravljala je smernice strateškega razvoja za turizem v post-pandemičnem času za Evropski Parlament, sodelovala je pri pripravi Strategije razvoja turizma Slovenije 2017-2021, pri pripravi strategije razvoja destinacije Ljubljana 2020-2027 in pripravi strategij za številne destinacije in podjetja v regiji. Izvedla je več kot 40 izobraževalni programov za vrhnji in srednji management in sodelovala kot vabljena predavateljica na več kot 100 mednarodnih konferenc ali dogodkov s področja turizma. Objavila je več kot 40 člankov v strokovnih revijah za turizem. Njeno raziskovalno delo je pomembno vplivalo na trajnostni razvoj turizma na svetovni ravni in je bilo nagrajeno z najpomembnejšimi mednarodnimi znanstvenimi nagradami v turizmu, vključno z nagrado Tea Sinclair za odličnost (2016, 2019) in nagrado Charles R. Goeldner za odličnost v letu 2019. Od oktobra 2020 pa tudi predsednica Strateško razvojno inovacijskega partnerstva za trajnostni turizem (SRIPT) mreže, ki povezuje več kot 50 ključnih deležnikov na področju turizma v Sloveniji.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839