Program

The Psychology of Next Generation

Throughout all stages of history, young people have been regarded as completely different than their older peers. Are young people today actually fundamentally different than young people in the past? Starting with the basic premise of the sociology of generations, we will talk about the changes in “Generation Z” that are independent of the process of aging itself: the sources of the changes (changed parenting philosophy, parenting as “risk management”, profoundly different early childhood socialization via digital communication and technology, the role of schools) as well as the effects of these changes in young people (changes brain wiring, values and motivations, resilience, attention, mental health).

Združenje bank Slovenije

Kristijan Hvala

Kristijan Hvala je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani diplomiral junija 1997 in za diplomsko delo z naslovom IS-LM model slovenskega gospodarstva prejel priznanje Banke Slovenije in Prešernovo nagrado. Januarja 2003 je na isti fakulteti pridobil naziv magister ekonomije z zagovorom dela na temo internacionalizacije bančnih sistemov v srednji in vzhodni Evropi z odliko. Večino svoje poklicne poti je bil zaposlen v Abanki d.d., kjer je od julija 2006 do oktobra 2015 deloval kot direktor službe za upravljanje tveganj. Od marca 2016 je zaposlen na Združenju bank Slovenije (ZBS) na mestu vodje Področja ekonomike poslovanja, kjer koordinira delo različnih delovnih teles združenja, med drugim tudi odbora za trajnostne finance. V okviru ZBS je v obdobju 2010-2016 deloval kot predsednik odbora za upravljanje tveganj, med letoma 2012 in 2016 pa tudi kot član uredniškega odbora revije Bančni vestnik. Od leta 2019 je član izpitnega odbora za pridobitev Triple E EFCB certifikata v okviru Bančne šole pri Izobraževalnem centru ZBS, na kateri predava vsebine s področja operativnega tveganja. V obdobju 2013-2016 je izvajal funkcijo člana nadzornega sveta družbe Afaktor d.o.o., od julija 2016 pa je član nadzornega sveta Javnega sklada RS za podjetništvo. Junija 2015 je pridobil certifikat Združenja nadzornikov Slovenije ter z udeležbo na programih usposabljanja za nadzornike ohranja njegov aktivni status. Večino svojega prostega časa sicer namenja vzdržljivostnim športom, se ukvarja z avtogenim treningom, učenjem tujih jezikov in fotografijo.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839