Program

Psihologija pogajanj

Predavanje z delavnico se bo dotaknilo osnovnih težav, ki uokvirjajo posameznika znotraj pogajanj. Kako k pogajanjem pristopiti, če imamo občutek nemoči? Katere so temeljne psihološke ovire, na katere naletimo? Kako pomembna so čustva v pogajanjih ter kdaj najpogosteje trčimo obnje? Kje je razlika med interesi in stališči/pozicijami ter kako premostiti to vrzel? Kako premagati blokado v pogajanjih, da naredimo pogajanja uspešna? Kako vzbuditi zaupanje s 5 preprostimi triki? Na ta in druga vprašanja, ki so povezana predvsem z našim obnašanjem pred vstopom v pogajanja, v času pogajanj ter po zaključku pogajanj, bomo odgovorili ter oblikovali napotke, kaj narediti in česa ne.

Pridobljeno znanje 1: (samo)zavedanje o napakah, ki jih delamo v pogajanjih
Pridobljeno znanje 2: Poznavanje prijemov, da teh napak ne počnemo oz. se jim izogibamo

Mojca Kunšek

Mag. Mojca Kunšek, dolgoletna bivša direktorica Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES), je magistrica ekonomskih znanosti, habilitirana višja predavateljica na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, članica Združenja manager ter prejemnica nagrade Artemida za trajni prispevek k ženskemu managementu. Svojo poslovno pot je gradila pretežno v gospodarstvu, v letih vodenja AJPES pa je bila tudi članica vodstva in njegovih komisij Evropskega registrskega združenja (EBRA). Zadnjih 15 let se intenzivno ukvarja tudi z osveščanjem uporabnikov o izvajanju zakonskih zahtev ter uporabi podatkov, o čemer priča vrsta strokovnih člankov v različnih strokovnih medijih, predstavitev različnim stanovskim združenjem in predavanjem študentom ter bodočim podjetnikom.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839