Program

Implementacija ESG dejavnikov v poslovanje podjetja

Osnovno poslanstvo zavarovalnice je razumevanje prevzemanja in upravljanje tveganja. S preprečevanjem oziroma zniževanjem tveganja zavarovalnica pomaga zaščititi družbo, spodbuja inovacije in gospodarski razvoj. Z uresničevanjem svojega poslanstva ustvarjanja varnejše prihodnosti v Skupini Triglav udejanjamo našo trajnostno usmerjenost. V predavanju z naslovom Implementacija ESG dejavnikov v zavarovalnici bodo predstavljeni trajnostni razvoj v zavarovalnici, pomen prepoznavanja in upravljanja trajnostnih tveganj, razkritja, povezana s podnebjem ter globalni trendi na poti do ogljične nevtralnosti naložbenih in zavarovalnih portfeljev.

V letu 2021 smo v Skupini Triglav vsebine, povezane s trajnostjo, trajnostnimi tveganji in priložnostmi, nadgradili s strateškimi ambicijami Skupine Triglav na področju trajnostnega razvoja, ki smo jih razdelili na štiri ključna področja: zavarovalništvo in upravljanje premoženja, poslovni procesi Skupine Triglav, odgovoren odnos do deležnikov in učinkovito korporativno upravljanje. S skrbjo za trajnostni razvoj ustvarjamo dolgoročno stabilno podlago za dobičkonosno in varno poslovanje ter spodbujamo prehod v bolj trajnostno družbo ter zmanjšujemo naš vpliv na podnebne spremembe. Naš cilj je vodilna vloga pri vključevanju najboljših globalnih praks ESG v poslovanje Skupine Triglav v regiji Adria.

Pod okriljem projekta Zavarujmo prihodnost že od začetka leta 2022 vsak mesec ozaveščamo različne deležnike o pomenu 17 ciljev trajnostnega razvoja Organizacije združenih narodov, k trajnostno usmerjenim dejanjem pa v sodelovanju z več kot 200 partnerji s področij športa, kulture, zdravstva, preventive in gospodarstva spodbujamo tudi širšo javnost.

Zavarovalnica Triglav

Nina Kelemen

Nina Kelemen je od januarja 2021 nosilka trajnostnega poslovanja v Skupini Triglav. Do leta 2021 je bila zaposlena v oddelku naložb na Zavarovalnici Triglav kot upravljavka premoženja. Leta 2009 je pridobila magistrski naziv na London Business School v Londonu in istega leta dokončala tudi znanstveni magistrski program na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Na temo trajnosti je predavala na dogodkih stanovskih združenj in okroglih mizah. Obenem je avtorica številnih strokovnih prispevkov, med drugim prispevka z naslovom Vloga zavarovalniškega sektorja pri odzivanju na podnebne spremembe. Na Slovenskem zavarovalnem združenju je predsednica Začasnega delovnega telesa za trajnostnost in članica delovne skupine za dolgoročne naložbe in trajnostne finance na Insurance Europe. Obenem je članica AmCham Komisije za trajnostno rast.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA

Individualna kotizacija za podjetja

490 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

343 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

420 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

390 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 10. marcu 2023 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 10. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 10. marca 2023. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 10. marcu 2023 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final