Program

NOVO: Upravljanje sprememb preko učinkovitega HRMja in vodenja

Včasih smo se k teoriji upravljanja sprememb zatekli ob res velikih tektonskih premikih v organizaciji. Danes pa so spremembe stalnica, saj nas zunanji in notranji dogodki vedno znova opomnejo da danes ni več isti kot je bil včeraj.

Turbolentnost vpliva na posameznika, na ekipo, na rezultate in učinkovitost. Vsak nov premik pa lahko povzroči izgubo najboljših talentov in močno vpliva na kulturo, ki smo jo zlagoma gradili skozi leta.

Zato je danes ena pomembnejših vlog sodobnega HRM-ja ravno obvladovanje in upravljanje sprememb. Biti danes dober psiholog je ključnega pomena, biti hkrati še odličen komunikator, voditelj, vizionar in trdno sidro, to, vse v enem, pa predstavlja izziv, ki nas tako HRMjevce kot vodje postavlja v nezavidljiv položaj.

Kaj se bomo naučili:

  • Kaj vse so spremembe in kako vplivajo na nas
  • Na katere spremembe moramo biti pozorni vsi ki delamo z ljudmi in zakaj
  • Kako upravljati s spremembami

Triglav Skladi

Benjamin Jošar

Benjamin Jošar je predsednik uprave družbe Triglav Skladi, ene največjih družb za upravljanje premoženja v Sloveniji, in predsednik upravnega odbora slovenskega Združenja družb za upravljanje. Je prekaljen manager in finančnik, z bogatimi izkušnjami s področja strateškega managementa, ekonomije, bančništva, zavarovalništva, upravljanja premoženja, korporativnih financ, vodenja, organizacije, pogajanj in reševanja konfliktov. Kot magister ekonomskih znanosti, ki mu je strokovno znanje pomembna vrednota, je svoje vodstvene kompetence kalil tako v finančni kot nefinančni branži, v bančništvu, zavarovalništvu in na področju upravljanja premoženja. Delal je z ljudmi iz različnih okolij in kultur, kar mu daje širino in izkušnje dela v multikulturnih teamih. Bil je direktor sektorja investicijskega bančništva v Abanki Vipa, predsednik uprave KD borznoposredniške družbe, izvršni direktor KD Banke, član uprave Zavarovalnice Triglav, zdaj pa vodi družbo za upravljanje Triglav Skladi. Dodatno je bil aktiven v več upravnih odborih in nadzornih svetih ter kot asistent na katedri za ekonomsko teorijo in politiko na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Trdno verjame, da je trajnostno poslovanje ključno za našo prihodnost, izpolnitev pričakovanj vseh deležnikov in bolj pravično ter zeleno prihodnost. Prepričan je, da si vsak od nas želi živeti v taki prihodnosti in da se snežne kepe zelenega prehoda, ki se je začela valiti, enostavno ne da več ustaviti.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839