Program

The Psychology of Persuasion

The interactive workshop explains the psychology of why people say yes and how to apply these principles ethically in business and everyday situations.

Some techniques are effective precisely because we are not conscious of their existence. After attending this workshop, you might find yourself hard to be convinced into buying things. However, your customers will not be able to resist whatever it is that you have to offer.

Through psychology, neuroscience, sociology, anthropology and biology, you will learn the mechanics of persuasion, as well as specific techniques and scientifically based methodologies. You will be able to implement those to leverage social norms and expectations to your advantage by enhancing your leadership, reaching your objectives at meetings, reimagining your company marketing and PR, and considerably boosting your sales.

Key takeaways:

  • Learn universal principles of influence and how to use them to become a skilled persuader.
  • Understand how to avoid common persuasion mistakes in sales, marketing, leadership and negotiations.
  • Apply a specific and scientifically proven method of persuasion.

Performance in Business

Fleur A. De Lima

Fleur A. De Lima je ustanoviteljica in lastnica podjetja Performance in Business ter vrhunska učiteljica, predavateljica, trenerka, poslovna svetovalka in trenerka, ki strastno sodeluje pri korporativnih in gledaliških predstavah na svetovni ravni. Ima izkušnje v javnem in zasebnem sektorju na vodstvenih položajih, je vedenjska znanstvenica in profesionalna umetnica. Pri svojem delu se osredotoča na vodenje in razvoj timov v organizacijah, coaching, organizacijske spremembe, medkulturna spoznanja in vlogo komunikacije pri človeškem vedenju, kako lahko ustvarjalne veščine in tehnike izboljšajo učinkovitost. Je gostujoča profesorica, npr. na Rotterdamski šoli za management, Univerzi Erasmus, Poslovni šoli Cambridge Judge, Poslovni šoli King's College in Poslovni šoli Fundaçāo Getulio Vargas v Sao Paolu. Fleur je absolventka programa za mednarodne učitelje na INSEAD-u in zagotavlja izkušenjsko učenje ter poslovno svetovanje različnim multinacionalkam po vsem svetu. Usposobljena je tudi na Kraljevi akademiji dramskih umetnosti v Londonu in je lastnica mednarodnega gledališča podjetje The Art of Theatre s sedežem v Haagu.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA

Individualna kotizacija za podjetja

490 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

343 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

420 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

390 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 10. marcu 2023 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 10. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 10. marca 2023. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 10. marcu 2023 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final