Program

NOVO: Psihologija sprememb – od posameznika do tima in organizacije

Spremembe in hitro prilagajanje nanje postaja osrednja tema v današnjem delovnem okolju. Organizacija, ki se je sposobna ne glede na spremembo odzvati hitro in učinkovito, ima konkurenčno prednost, ki jo je težko enostavno skopirati. Na interaktivni online delavnici boste izvedeli, zakaj so spremembe tako težke in kateri psihološki dejavniki nas omejujejo pri spremembi, pa naj gre za novo navado, ki bi jo radi osvojili ali opustili, ali pa transformacije podjetij. Dotaknili se bomo tudi delovanja možganov pri spremembah, nato pa skupaj raziskali tehnike, ki nam lahko pomagajo pri dovzetnosti za spremembe.

Odgovorili bomo na vprašanja kot so:

  • Kako se pripravimo, da smo sami bolj dovzetni za spremembe
  • Kako lahko v timu poskrbimo, da bodo bolj dovzetni za spremembe
  • Kako kreiramo okolje v organizaciji, da je le-ta pripravljena na spremembe

Na koncu se bomo dotaknili tudi upravljanja tranzicije v transformacijah podjetjih in pomembnosti organizacijske kulture pri dovzetnosti do sprememb.

Nina Pozderec

Psihologinja in facilitatorka v svetovalnem podjetju Switch to eleven, ki pomaga timom in podjetjem uvajati nove načine dela z namenom dviga avtonomije zaposlenih, izboljšanja sodelovanja in komunikacije ter ustvarjanja pogojev za učinkovito prilagajanje na hitre spremembe. Je certificirana strokovnjakinja za uvajanje principov samovodenih timov v ekipe in podjetja, s poudarkom na upravljanju tranzicije od starega način dela do transformacije v nov način. Je tudi certificirana facilitatorka Design Sprint za izvajanje strukturiranih delavnic in certificirana Scrum master za implementacijo agilnosti in agilnih metod.

Format

Networking

Networking

Keynote speakers and discussions

Keynote speakers and discussions

New trends and global knowledge

New trends and global knowledge

Experiential activities

Experiential activities

Interactive workshops

Interactive workshops

REGISTRATION

Individual application

190 EUR (VAT excluded)

Group application

Up to 5 participants - 840 EUR (VAT excluded)
Up to 10 participants - 1.300 EUR (VAT excluded)
For more information on group registration, contact us at cpoef@ef.uni-lj.si.

For companies that are members of SRIPT, participation in the program is free of charge (until the places are filled). When you apply insert the code SRIPT in the notes.

The fee covers attendance at all workshops, keynote talks and round table. In case of unexpected circumstances, CBE reserves the right to cancel the workshops. No refunds can be guaranteed for cancellations after 10 March 2022. No refunds will be made in case of no-show. You can change your selected schedule no later than 10 March 2022.

*VAT is not included in the price.

Important information about your application

Important information


To register multiple participants fill out the application for each participant separately.

REGISTRATION is open until all places are filled. After filling out the registration form, your will receive confirmation email with a summary of selected workshops.

CANCELLATIONS are refundable until 10 March 2022. After this date all fees will be charged. Thank you for your understanding.

PAYMENT: Your invoice will be issued within 2 weeks of the event.

Our partners

Organiser

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final