Program

NOVO: Upravljanje sprememb preko učinkovitega HRMja in vodenja

Včasih smo se k teoriji upravljanja sprememb zatekli ob res velikih tektonskih premikih v organizaciji. Danes pa so spremembe stalnica, saj nas zunanji in notranji dogodki vedno znova opomnejo da danes ni več isti kot je bil včeraj.

Turbolentnost vpliva na posameznika, na ekipo, na rezultate in učinkovitost. Vsak nov premik pa lahko povzroči izgubo najboljših talentov in močno vpliva na kulturo, ki smo jo zlagoma gradili skozi leta.

Zato je danes ena pomembnejših vlog sodobnega HRM-ja ravno obvladovanje in upravljanje sprememb. Biti danes dober psiholog je ključnega pomena, biti hkrati še odličen komunikator, voditelj, vizionar in trdno sidro, to, vse v enem, pa predstavlja izziv, ki nas tako HRMjevce kot vodje postavlja v nezavidljiv položaj.

Kaj se bomo naučili:

  • Kaj vse so spremembe in kako vplivajo na nas
  • Na katere spremembe moramo biti pozorni vsi ki delamo z ljudmi in zakaj
  • Kako upravljati s spremembami

HR

Tamara Valenčič

Tamara Valenčič je strokovnjakinja na področju razvoja in upravljanja talentov, organizacijskega designa in HRMja ter komuniciranja. Ima bogate izkušnje s povezovanjem dveh strok – HRM in komunikacij, ki jih povezuje v oblikovanje in postavljanje organizacijskih kultur, ki temeljijo na učinkovitosti in vključevanju sodelavcev. Na svoji profesionalni poti se je preizkusila v vladnem okolju, na Gospodarski zbornici Slovenije, v telekomunikacijski industriji ter mednarodni korporaciji. Nazadnje je spoznala tudi start-up okolje. Danes je samostojna strateška svetovalka na področju HRMja ter dobra poznavalka visokotehnoloških okolij in specifik trga IT talentov. Za svoje dosežke je prejela regionalno priznanje ProPR in bila Kadrovski manager leta v Sloveniji. Tamara je aktivna članica, mentorica in predavateljica pri številnih strokovnih združenjih, soustvarjalka BEEP Instituta in ustanoviteljica ter organizatorka srečanj skupine »HRM in the New World«, ki združuje preko 1000 HR strokovnjakov in drugih napredno mislečih ljudi.

Format

Networking

Networking

Keynote speakers and discussions

Keynote speakers and discussions

New trends and global knowledge

New trends and global knowledge

Experiential activities

Experiential activities

Interactive workshops

Interactive workshops

REGISTRATION

Individual application

190 EUR (VAT excluded)

Group application

Up to 5 participants - 840 EUR (VAT excluded)
Up to 10 participants - 1.300 EUR (VAT excluded)
For more information on group registration, contact us at cpoef@ef.uni-lj.si.

For companies that are members of SRIPT, participation in the program is free of charge (until the places are filled). When you apply insert the code SRIPT in the notes.

The fee covers attendance at all workshops, keynote talks and round table. In case of unexpected circumstances, CBE reserves the right to cancel the workshops. No refunds can be guaranteed for cancellations after 10 March 2022. No refunds will be made in case of no-show. You can change your selected schedule no later than 10 March 2022.

*VAT is not included in the price.

Important information about your application

Important information


To register multiple participants fill out the application for each participant separately.

REGISTRATION is open until all places are filled. After filling out the registration form, your will receive confirmation email with a summary of selected workshops.

CANCELLATIONS are refundable until 10 March 2022. After this date all fees will be charged. Thank you for your understanding.

PAYMENT: Your invoice will be issued within 2 weeks of the event.

Our partners

Organiser

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final