Program

NOVO: Psihologija sprememb – od posameznika do tima in organizacije

Spremembe in hitro prilagajanje nanje postaja osrednja tema v današnjem delovnem okolju. Organizacija, ki se je sposobna ne glede na spremembo odzvati hitro in učinkovito, ima konkurenčno prednost, ki jo je težko enostavno skopirati. Na interaktivni online delavnici boste izvedeli, zakaj so spremembe tako težke in kateri psihološki dejavniki nas omejujejo pri spremembi, pa naj gre za novo navado, ki bi jo radi osvojili ali opustili, ali pa transformacije podjetij. Dotaknili se bomo tudi delovanja možganov pri spremembah, nato pa skupaj raziskali tehnike, ki nam lahko pomagajo pri dovzetnosti za spremembe.

Odgovorili bomo na vprašanja kot so:

  • Kako se pripravimo, da smo sami bolj dovzetni za spremembe
  • Kako lahko v timu poskrbimo, da bodo bolj dovzetni za spremembe
  • Kako kreiramo okolje v organizaciji, da je le-ta pripravljena na spremembe

Na koncu se bomo dotaknili tudi upravljanja tranzicije v transformacijah podjetjih in pomembnosti organizacijske kulture pri dovzetnosti do sprememb.

Triglav Skladi

Živa Jezernik

Živa Jezernik je pooblaščenka uprave za področje trajnosti in tveganj v družbi Triglav Skladi. Ima večletne izkušnje z različnih segmentov finančne industrije (bančništvo, zavarovalništvo, upravljanje premoženja). Je doktorica ekonomije, občasna predavateljica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter avtorica več znanstvenih in strokovnih del, objavljenih in predstavljenih na številnih mednarodnih konferencah in revijah. Verjame, da trajnostno poslovanje postaja nova normalnost ter, da bodo v prednosti tisti, ki bodo na tem področju delovali proaktivno. Na področju trajnosti tako deluje tudi kot predsednica delovne skupine za trajnost pri Združenju družb za upravljanje, članica delovne skupine pri Evropskem združenju družb za upravljanje (EFAMA) ter članica Odbora za trajnost pri AmCham Slovenia.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA - LAST CALL (-20 %)

Individualna kotizacija za podjetja

440 352 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

290 232 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

380 304 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

350 280 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 8. marcu 2024 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 8. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 8. marca 2024. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 8. marcu 2024 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839