Program

Paradoksical mindset to strengthen your sustainable leadership

To Be AND Not To Be – Unleashing a Paradox Mindset

The workshop title shows parallels to the opening sentence of one of the best-known speeches in the English language, spoken by Hamlet. A play in which the protagonist is experiencing tensions in his role as the Prince of Denmark and being drawn to complex questions which cannot be answered with certainty.

Leaders in organizations are more and more confronted with tensions caused by challenges and conflicting demands, in an increasing paradoxical and uncertain context.

Why do we need to think of developing and capitalizing a paradoxical mindset?

Organizational life is complex by nature and leaders need to perform a continuous balancing act of a multitude of demands, which also tends to occur simultaneously. Demands with interwoven interdependencies and conflict, such as between social, environmental, and economic issues. Leaders in business committed to sustainability are confronted with tensions between opposing or even contradictory demands at the same time. By adopting a paradoxical mindset, we can engage in a “both-and” perspective and thrive in our work whilst handling various demands.

What can we do to work through paradox? (1) Explore the organizational demands, where the focus lies on conflicting requirements and the tensions between them; (2) Investigate the power of paradox, by delving into the enlightening potential of having a paradoxical mindset; and (3) Learn to be paradox-savvy and thrive from opposing demands.

The learning objectives are diagnosing the self in peer-to-peer environment, avoid behavior that is counterproductive, develop an interest in creatively dealing with multiple demands and uncertain contexts.

 Key take-away:

  • improvement and validation of your own working experience and knowledge,
  • deep dive into paradox frameworks,
  • refreshing perspective on your personal “both-and” thinking,
  •  implement strategies to strengthen and
  • improve the balancing act of a multitude of demands.

Performance in Business

Fleur A. De Lima

Fleur A. De Lima je ustanoviteljica in lastnica podjetja Performance in Business ter vrhunska učiteljica, predavateljica, trenerka, poslovna svetovalka in trenerka, ki strastno sodeluje pri korporativnih in gledaliških predstavah na svetovni ravni. Ima izkušnje v javnem in zasebnem sektorju na vodstvenih položajih, je vedenjska znanstvenica in profesionalna umetnica. Pri svojem delu se osredotoča na vodenje in razvoj timov v organizacijah, coaching, organizacijske spremembe, medkulturna spoznanja in vlogo komunikacije pri človeškem vedenju, kako lahko ustvarjalne veščine in tehnike izboljšajo učinkovitost. Je gostujoča profesorica, npr. na Rotterdamski šoli za management, Univerzi Erasmus, Poslovni šoli Cambridge Judge, Poslovni šoli King's College in Poslovni šoli Fundaçāo Getulio Vargas v Sao Paolu. Fleur je absolventka programa za mednarodne učitelje na INSEAD-u in zagotavlja izkušenjsko učenje ter poslovno svetovanje različnim multinacionalkam po vsem svetu. Usposobljena je tudi na Kraljevi akademiji dramskih umetnosti v Londonu in je lastnica mednarodnega gledališča podjetje The Art of Theatre s sedežem v Haagu.

Format

Mreženje

Mreženje

Osrednji govorniki in diskusije

Osrednji govorniki in diskusije

Novi trendi in globalno znanje

Novi trendi in globalno znanje

Primeri dobre prakse

Primeri dobre prakse

Interaktivne delavnice

Interaktivne delavnice

REGISTRACIJA

Individualna kotizacija za podjetja

490 EUR (brez DDV)

Individualna kotizacija za fizične osebe

343 EUR (brez DDV)

Paket 5ka – od 5 do 9 udeležencev iz istega podjetja

420 EUR (brez DDV) / osebo

Paket 10ka – 10 ali več udeležencev iz istega podjetja

390 EUR (brez DDV) / osebo

Za več informacij o skupinskih prijavah nam pišite na cpoef@ef.uni-lj.si.

Za odpovedi po 10. marcu 2023 ni mogoče zagotoviti povračila. V primeru neudeležbe povračilo kotizacije ni možno. Izbor delavnic lahko spremenite najkasneje do 10. marca 2023.

*DDV ni vključen v ceno.

Pomembne informacije o vaši prijavi

Pomembne informacije


Če želite prijaviti več udeležencev, izpolnite vlogo za vsakega udeleženca posebej.

PRIJAVA je odprta do zapolnitve vseh mest. Po izpolnitvi prijavnega obrazca boste prejeli potrditev o prijavi s povzetkom izbranih delavnic na vaš e-poštni naslov.

ODPOVEDI so vračljive do 10. marca 2023. Po tem datumu se zaračunajo vse pristojbine. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

V primeru odjave po 10. marcu 2023 povračilo kotizacije ni več možno, kot tudi ne v primeru, da ste prijavljeni in se programa ne udeležite.

PLAČILO: Račun bo izdan v dveh tednih po dogodku.

Partnerji

Organizator

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final