Program

Humana uporabniška izkušnja (HUX) – Kako tehnologija izkorišča naše kemijske procese

Pravi problem človeštva je naslednji: imamo čustva iz paleolitika, srednjeveške institucije ter božjo tehnologijo.

  • E. O. Wilson

V novi dobi interneta je naša pozornost je postala valuta s katero plačujemo storitve, ki so na prvi pogled brezplačne − vendar ekonomija ekstrahiranja pozornosti počasi razdira našo družbeno tkivo in manipulira z našimi kemijskimi procesi.

Podjetja, ki so ustvarila družbena omrežja in mobilno tehnologijo, so izjemno pripomogla k izboljšanju kvalitete naših življenj. Toda tudi z najboljšimi nameni so pod visokimi pritiski, da se potegujejo za našo pozornost, kar v družbi ustvarja škodo pod površjem: nekemične (digitalne) odvisnosti, osamljenost, depresijo in manipulacijo naših hormonskih sistemov.

Klemen bo predstavil oblikovalske in psihološke pristope, ki jih korporacije iz Silicijeve doline uporabljajo za zasvajanje svojih uporabnikov in zakaj je etika v industriji in poslovnem svetu, v današnji dobi, ključnega pomena − Še nikoli prej tehnologija ni tako globoko spreminjala bitij, ki jo ustvarjajo.

Keynote

Klemen Selakovič

Klemen Selakovič je večkrat nagrajeni oblikovalec uporabniških izkušenj in vmesnikov. Svetoval je mednarodnim znamkam s sedežem vse od San Francisca do Pekinga. Je ustvarjalec podkasta AIDEA, ki se dotika različnih tem in neortodoksnih idej o zavesti, drogah, tehnologiji in prihodnosti človeštva. Več: https://klemenselakovic.com/

Format

Networking

Networking

Keynote speakers and discussions

Keynote speakers and discussions

New trends and global knowledge

New trends and global knowledge

Experiential activities

Experiential activities

Interactive workshops

Interactive workshops

REGISTRATION

Individual application

190 EUR (VAT excluded)

Group application

Up to 5 participants - 840 EUR (VAT excluded)
Up to 10 participants - 1.300 EUR (VAT excluded)
For more information on group registration, contact us at cpoef@ef.uni-lj.si.

For companies that are members of SRIPT, participation in the program is free of charge (until the places are filled). When you apply insert the code SRIPT in the notes.

The fee covers attendance at all workshops, keynote talks and round table. In case of unexpected circumstances, CBE reserves the right to cancel the workshops. No refunds can be guaranteed for cancellations after 12 March 2021. No refunds will be made in case of no-show. You can change your selected schedule no later than 12 March 2021.

*VAT is not included in the price.

Important information about your application

Important information


To register multiple participants fill out the application for each participant separately.

REGISTRATION is open until all places are filled. After filling out the registration form, your will receive confirmation email with a summary of selected workshops.

CANCELLATIONS are refundable until 12 March 2021. After this date all fees will be charged. Thank you for your understanding.

PAYMENT: Your invoice will be issued within 2 weeks of the event.

Our partners

Organiser

Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO MGRT-logotip-e1490791644839 TGZ_SRIPT_logo_final